Tájékoztatás elektronikus ügyintézésről

Írta: Szilvási-Hazag Imre on .

 

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvénynek megfelelően városunk jogi és magánszemélyek részére egyaránt lehetőséget biztosít, hogy ügyeit kényelmesen, elektronikus úton intézhesse. Fülöpháza Község Önkormányzata a törvényi kötelezettségei teljesítése – e-ügyintézés biztosítása – érdekében sikeres Európai Uniós pályázatot nyújtott be „ASP2.0 fejlesztés Fülöpháza” címmel, KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01195 támogatási azonosítóval.

 

 

 

 

Tájékoztatás az elektronikus ügyintézésről

 

 

A fejlesztések célja 2018. január 1-jétől működő, az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvénnyel összhangban levő hatékony, átlátható, ügyfélközpontú e-ügyintézési rendszer kialakítása, amely – azon ügytípusok esetén, melyekre vonatkozóan azt a jogszabályi környezet is lehetővé teszi – megvalósítja a kétirányú kommunikációt az egyéni, illetve üzleti ügyfelek és az önkormányzat, valamint a polgármesteri hivatal között. A fejlesztések eredményeképpen most már Ön is kényelmesen, számítógépéről intézheti ügyeit a https://elugy.hu/fulophaza elektronikus ügyintézési portálon. Az elektronikus ügyintézés feltételeit szabályozó tájékoztatók összeállítása és feltöltése megtörtént, hogy éjjel-nappal rendelkezésre álló elektronikus ügyintézési rendszerrel álljunk Fülöpháza község polgárai és vállalkozásai rendelkezésére. Elektronikus ügyintézéshez kattintson https://elugy.hu/fulophaza oldalon az „Ügytípusok” menüpontra. Az elektronikus ügyintézési portálon a szolgáltatást egyelőre csak Ügyfélkapus azonosítással vehetik igénybe ügyfeleink, azonban a szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük.

 

Kisfilmek az E-Önkormányzat portál használatához:

 

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 1.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 2.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 3.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 4.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 5.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 6.:

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor - 7.:

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.